Szanowni Państwo, zakup podręczników, materiałów edukacyjnych i materiałów ćwiczeniowych dla uczniów z Indywidualnymi Potrzebami Edukacyjnymi przeniesiony został do bezpłatnego serwisu dla szkół: www.DotacjeCelowe.pl

.

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik technologii żywności/cukiernik Tom 4 Produkcja wyrobów cukierniczych

Wróć do pełnej listy produktów

Nasza cena: 41,50 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 0,83 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Magdalena Kaźmierczak | Wydawca: WSiP


Księgarnia prowadzi sprzedaż tylko publikacji Wydawnictwa APS i wybranych innnych tytułów. Pełna oferta dotycząca Specjalnych Potrzeb Edukacyjnych dostępna jest w serwisie www.DotacjeCelowe.pl.

Kategorie: Podręczniki szkolne | Przysposobienie do pracy | Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 39,52 zł | Kod kreskowy: 9788302150326
Rok wydania: 2015 | Oprawa: broszurowa" | Strony: 112 |


Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.

PODOBNE PRODUKTY