Szanowni Państwo, zakup podręczników, materiałów edukacyjnych i materiałów ćwiczeniowych dla uczniów z Indywidualnymi Potrzebami Edukacyjnymi przeniesiony został do bezpłatnego serwisu dla szkół: www.DotacjeCelowe.pl
.TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERNICZE. TOM II. CZĘŚĆ 1 Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
Wróć do pełnej listy produktów
Nasza cena: 58,10 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 1,16 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Magdalena Kaźmierczak
|
Wydawca: WSiP
Księgarnia prowadzi sprzedaż tylko publikacji Wydawnictwa APS i wybranych innnych tytułów. Pełna oferta dotycząca Specjalnych Potrzeb Edukacyjnych dostępna jest w serwisie www.DotacjeCelowe.pl.
Kategorie:
Podręczniki szkolne |
Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 55,33 zł |
Kod kreskowy: 9788302147180
Oprawa: broszurowa" |
Strony: 248 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.
PODOBNE PRODUKTY