Szanowni Państwo, zakup podręczników, materiałów edukacyjnych i materiałów ćwiczeniowych dla uczniów z Indywidualnymi Potrzebami Edukacyjnymi przeniesiony został do bezpłatnego serwisu dla szkół: www.DotacjeCelowe.pl
.Sporządzanie potraw i napojów Część 2 Podręcznik do zawodu kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.02 / TG.07
Wróć do pełnej listy produktów
Nasza cena: 70,90 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 1,42 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Anna Kmiołek-Gizara
|
Wydawca: WSiP
Kategorie:
Podręczniki szkolne |
Przysposobienie do pracy |
Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 67,52 zł |
Kod kreskowy: 9788302173608
Rok wydania: 2019 |
Wydanie: 2 |
Oprawa: broszurowa" |
Strony: 688 |
PODOBNE PRODUKTY