Szanowni Państwo, w wypadku zakupu podręczników, materiałów edukacyjnych i materiałów ćwiczeniowych dla uczniów z IPE/SPE finansowanych z dotacji celowej MEiN lub wyprawki szkolnej zapraszamy do serwisu www.DotacjeCelowe.pl.

Repetytorium i testy egzaminacyjne Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja TG.07 / HGT.02 Egzamin zawodowy Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowej

Wróć do pełnej listy produktów

Nasza cena: 64,00 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 1,28 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Anna Kmiołek-Gizara | Wydawca: WSiP


Księgarnia prowadzi sprzedaż tylko publikacji Wydawnictwa APS i wybranych innnych tytułów. Pełna oferta dotycząca Specjalnych Potrzeb Edukacyjnych dostępna jest w serwisie www.DotacjeCelowe.pl.

Kategorie: Podręczniki szkolne | Pomoce dydaktyczne | Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 60,95 zł | Kod kreskowy: 9788302182242
Rok wydania: 2019 | Oprawa: miękka | Strony: 344 |


Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy. Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.