Szanowni Państwo, zakup podręczników, materiałów edukacyjnych i materiałów ćwiczeniowych dla uczniów z Indywidualnymi Potrzebami Edukacyjnymi przeniesiony został do bezpłatnego serwisu dla szkół: www.DotacjeCelowe.pl

.

PRACOWNIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. CUKIERNIK / TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI

Wróć do pełnej listy produktów

Nasza cena: 61,10 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 1,22 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Magdalena Kaźmierczak | Wydawca: WSiP


Księgarnia prowadzi sprzedaż tylko publikacji Wydawnictwa APS i wybranych innnych tytułów. Pełna oferta dotycząca Specjalnych Potrzeb Edukacyjnych dostępna jest w serwisie www.DotacjeCelowe.pl.

Kategorie: Podręczniki szkolne | Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 58,19 zł | Kod kreskowy: 9788302157424
Oprawa: broszurowa" | Strony: 320 |


Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. W każdym rozdziale znajdują się krótki wstęp teoretyczny, którego celem jest przypomnienie najważniejszych informacji, oraz karty pracy, które zazwyczaj zawierają dokładną recepturę produktu i polecenia związane z jego wykonaniem. Konstrukcja pytań w karcie pracy skłania do analizy wykonywanych czynności i wyszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości produktu finalnego. Receptury zawarte w kartach pracy mogą być wykorzystywane także poza szkolną pracownią – do wykonywania domowych wypieków. Książki z serii Pracownia umożliwiają szlifowanie umiejętności praktycznych i przygotowują do praktycznej części egzaminu.

PODOBNE PRODUKTY